Våra kunder är vår drivkraft och motivation varje dag...

Vi lägger tyngden på Care i vårt företagsnamn där vi alltid ska bry oss om våra kunders behov inom Solenergi och Energibesparing.

Vi står även för att våra anställda och inhyrd kompetens håller högsta kvalitet med både erfarenhet, dokumenterad utbildning samt certifieringar. Du som kund ska vara trygg när vi kommer och ska utföra vårt arbete där vi aldrig tar chanser eller risker där säkerhet och kvalité är vårt fokus.

Vårt koncept Green står för att vi ska vara en del och verka för en grön och förnybar tillväxt där vi ska erbjuda våra tjänster på ett linjärt, grönt och med hållbarhet.

Vi är ett litet lokalt företag i Nordvästra Skåne men med stort hjärta och engagemang för våra kunder som är både vår drivkraft och motivation varje dag.

Per Östergren
Marknad & Inköpsansvarig

Några ord från kunder

Jag är jättenöjd med Certenas jobb allt är gjort väldigt bra och snyggt så jag kan starkt rekommendera Certena och många jag känner har redan beställt solceller av Certena.
 
Afrim Terdevci Ängelholm
Supernöjda med våra solceller från Certena. God kontakt från början till slut från säljare och montörer. Fått hjälp med allt från papper, ansökningar och driftsättning av vårt solsystem.
 
Ebba Grönkvist Båstad
Vi har varit väldigt nöjda med vårt köp av solpaneler. Montörerna var duktiga och trevliga och gjorde ett bra jobb. Vår anläggning har fungerat bra och producerat när vädret tillåter. I somras hade vi 0 i elräkning vid ett tillfälle.
 
Kjell Andersson Åstorp
Vi är supernöjda med våra solceller. Allt från måttagning till färdigt montage, Hela proceduren fungerade utan några problem. Kan verkligen rekommendera Certena.
 
Marcus Quist Förslöv
Hej! Vill berätta varför det blev Certena som fick leverera våran solcellsanläggning. Första mötet med företaget var Per som kom på besök, han berättade med sitt stora engagemang och kunskap om solceller, fick stort förtroende. Företaget har hållt sin planering, montering och igångsättningtid.Trevliga montörer. Trots att vår växelriktare var restnoterad löste man detta med att montera en tillfällig så att anläggningen skulle kunna tas i drift (bra gjort). Tycker att Certena har ett mycket konkurrenskraftigt pris.
Kan varmt rekommendera Certena som solcellsleverantör.
 
Lars o Monica Klein Ängelholm
Vi valde Certena efter många om och men om vill skulle ha solceller eller ej. Med facit i hand så är det ett fantastiskt beslut, Certena löste det väldigt professionellt ifrån offert till att allt var igång???? Väldigt måna om att vill skulle vara nöjda hela vägen, kan starkt rekommendera Certena.
 
Lars Johansson Skälderviken

Bilder på utförda montage

Nedan har vi samlat ett axplock från montage under 2022