Lycka är
att skapa egen energi

SOLENERGI & ENERGIBESPARING

CERTENA GREEN GÅR NU IN I EN NY FAS SOM SOLFOKUS

Solfokus är vårt egna koncept inom solcellsbranschen och syftet med solfokus är att hjälpa företag och privatpersoner att göra kostnadseffektiva solcellsinvesteringar, där solfokus är en obereonde part med fokus på den köpande kunden.

SOLSYSTEM

Vi utför kontrollmätningar på plats där vi sedan skapar både layout och installationsunderlag.

MONTÖRER

Inom SOLFOKUS nätverk finns certifierade montageföretag som är godkända och behöriga.

BÄSTA OFFERTEN

Vi gör din upphandling av solsystem och med vår erfarenhet får du bästa offerten.

Stort engagemang

Hej! Vill berätta varför det blev Certena som fick leverera våran solcellsanläggning. Första mötet med företaget var Per som kom på besök, han berättade med sitt stora engagemang och kunskap om solceller, fick stort förtroende. Företaget har hållt sin planering, montering och igångsättningtid.Trevliga montörer. Trots att vår växelriktare var restnoterad löste man detta med att montera en tillfällig så att anläggningen skulle kunna tas i drift (bra gjort). Tycker att Certena har ett mycket konkurrenskraftigt pris. Kan varmt rekommendera Certena som solcellsleverantör.
Lars o Monica Klein Ängelholm

Beslutsångest

Vi valde Certena efter många om och men om vill skulle ha solceller eller ej. Med facit i hand så är det ett fantastiskt beslut, Certena löste det väldigt professionellt ifrån offert till att allt var igång????
Väldigt måna om att vill skulle vara nöjda hela vägen, kan starkt rekommendera Certena.
 
Lars Johansson Skälderviken

Solfokus är ett nytt och utmanande koncept...

Vi har under alla år som vi själva sålt och installerat solceller förstått att väldigt många kunder känner sig oerhört osäkra på vad och vem man ska välja och anlita. Detta är inte konstigt då solcellsbranschen är en "djungel" av oerhört många som vill ha just dina pengar, men där det finns oerhört många som inte är vare sig seriösa eller har rätt kompetens och erfarenhet.
Detta ändrar vi nu på med vårt egna koncept SOLFOKUS där vi hjälper alla som ska investera i solceller med rätt underlag och dokumentation för att få offert/förslag från seriösa och kompetenta solcellsmontörer och detta gör vi som en oberoende part med ett SOLFOKUS på dig som köpande kund.

Privatpersoner

Vår Solfokus tjänst är helt kostnadsfri för privatpersoner, där vi skapar ett komplett underlag för offert från solcellsmontörer.

Företag

Står man inför en investering av solceller så är vårt första möte med kontrollmätningar och layoutförslag kostnadsfritt.

Markmontage i samarbete med Sluta Gräv.

Har du tillgång till markyta så har du större möjligheter.

Tillsammans med vår samarbetspartner Sluta Gräv i Helsingborg kan vi erbjuda markmontage med både snabbare leverans och ledtider än takmonterade Solpaneler. Fördelen med markmontage är många som att anpassa placering till bästa riktningsläget samt anpassa installerad effekt för att uppnå det behov som finns.

Vi monterar både små och enskilda markytor till större solcellsanläggningar – kontakta oss för mer information och besök.

Bakgrundsbilden från markmontage i Ängelholm

Nr 1
Solpanel

Vi älskar kvalitet och hållbarhet så därför valde vi sedan hösten 2022 JINKO SOLAR N-TYPE.

Så vi har fyllt vårt lager med;

JINKO 420W N-Type Tiger
perfekt för villansom vill ha en effektiv solpanel

JINKO 565W N-Type Tiger
perfekt för större takytor och markmontage

För villan så är JINKO 420W helsvart och passar dom
mest kräsna .
Medan JINKO 565W inte är helsvart och passar utmärkt för markmontage, BRF och fastighet.

PROJEKTLEDNING FÖR SÄKRA MONTAGE

Med oss går det inte att misslyckas.

Detta oavsett om du som privatperson eller företag ska investera i solceller så behöver du en trygg och säker partner som har både erfarenhet och kunskap hur en solcellsinvestering ska utföras på ett säkert, hållbart och tryggt sätt.
Med vår projektledning går det inte att misslyckas oavsett stora eller små, privat eller företag.

Adress:

Exportgatan 3
SE-262 73 Ängelholm

Kontakt:

E-post: kontakt@certenagreen.se
Växel: 0431-31 19 10

Öppettider:

Mån-Fre: 8.00 - 17.00

Partners

Våra nära partners är en del av Certena Care Fastighet & Entreprenad AB
Medlemsskap och sponsring