Boka möte om solceller...

Hej
Jag vill påstå att vi gör dom mest hållbara offerterna på solceller eftersom vi alltid besöker den som är intresserad, detta då det inte går att lita på satelitbilder med konstiga mått och mindre hinder på takytor man inte ser.

Vi vill ta våra egna montagemässiga mått och ta våra egna fotografier samt mäta upp för kabeldragningar samt inkoppling av växelriktare m.m..

Läs mer och boka ett kostnadsfritt besök nedan

Per Östergren
Projektansvarig

Boka möte direkt

när du klickar på ovan så öppnas bokningssidan i ett nytt fönster

Vi har allt på lager

På våra lager i Ängelholm, Örkelljunga och Hässleholm är våra lager är anpassade
för nedan taktyper och ålder med god kondition.

Taktyper

Betongpannor ej äldre än 20 år
Plåttak ej äldre än 40 år

Kondition

Vi utför alltid en kontroll av takets kondition även undertak och läkt.

Övriga taktyper som Falsad Plåt, Papptak och Tegelpannor i kombination med ålder kan medföra längre
leveranstider av beställningsmaterial samt montagemöjligheter.

Eternit tackar vi alltid nej till.

Takytor som har en kortare livscykel kvar är i första hand i behov av renovering före montage av solceller, där vi kan erbjuda
takrenovering i samband med solcellsmontage.

Har du mark?

Då ska du helt klart överväga en markinstallation av solceller, detta är vi väldigt duktiga på och tillsammans med vår partner Sluta Gräv (Stopdigging) i Helsingborg levererar vi stabila och hållbara markmontage. Bilden ovan är ett av våra markmontage i Ängelholm.

Varför Certena?

Se nedan några av alla våra kunder om varför dom valde just oss och vad dom tycker.

5/5

Jag är jättenöjd med Certenas jobb allt är gjort väldigt bra och snyggt så jag kan starkt rekommendera Certena och många jag känner har redan beställt solceller av Certena. Afrim Terdevci Ängelholm

5/5

Vi är supernöjda med våra solceller. Allt från måttagning till färdigt montage, Hela proceduren fungerade utan några problem. Kan verkligen rekommendera Certena. Marcus Quist Förslöv

5/5

"Vill berätta varför det blev Certena som fick leverera våran solcellsanläggning. Första mötet med företaget var Per som kom på besök, han berättade med sitt stora engagemang och kunskap om solceller, fick stort förtroende. Företaget har hållt sin planering, montering och igångsättningtid.Trevliga montörer. Trots att vår växelriktare var restnoterad löste man detta med att montera en tillfällig så att anläggningen skulle kunna tas i drift (bra gjort). Tycker att Certena har ett mycket konkurrenskraftigt pris. Kan varmt rekommendera Certena som solcellsleverantör.
Lars o Monica Klein Ängelholm

5/5

Vi har varit väldigt nöjda med vårt köp av solpaneler. Montörerna var duktiga och trevliga och gjorde ett bra jobb. Vår anläggning har fungerat bra och producerat när vädret tillåter. I somras hade vi 0 i elräkning vid ett tillfälle.
Kjell Andersson Åstorp