Cartena Care Fastighet & Entreprenad AB

Företaget som då hette Futuristen AB startade 1998 med fastigheter på Bjäre. Bolaget förvärvades av nuvarande ägare 2015 där inriktningen blev tjänster för byggbranschen fram till 2017. Därefter blev bolaget vilande fram till 2021 där ny satsning gjordes med nya resurser med inriktning av energibesparing och solsystem.

Solenergi

Vi har sedan augusti 2021 fokuserat på att utveckla, utbilda och kompetensförstärka en organisation som sedan december 2021 numer har hjälpt många kunder med solsystem, både privata, lantbruk och fastigheter.

Energibesparing

Det började med energi och isolerglas i samarbete med Hammerglass i Förslöv till att nu utvecklats till Foam Isolering i samarbete med Bang & Bonsomer koncernen.

Team Green

Nedan personer är bolagets ”Spindlar i Nätet” för att förverkliga våra kunders behov och visioner med kostnadseffektiv hållbarhet.

Tommy Gustavsson

VD & Ekonomiansvarig

Per Östergren

Marknad & Inköp

Marcus Östergren

Sälj & Projektledning

Liam Strömblad

Sälj & Montage

Bilal al Shafie

Montage & Arbetsledning

Montageteam

Våra montageteam består av utbildade och erfarna montörer där alla utgår från Ängelholm.
När vi tar in nya montörer så måste dom genomgå vår internutbildning före dom är godkända att utföra montage och installation hos våra kunder.

Team Green montörer och installatörer

Andreas, Nick, Alex, Gustav, Daniel, Sebastian, Kim, Jonas, Tony, Niklas, Jesper, Per, Stefan, Bilal, Karim.

Montage & Installationsansvarig: Bilal Shafie som tidigare kommer från Sveasolar.

Behöriga Elektriker: Andreas Sjöberg på Installationsteknik Bjäre AB är vår ansvariga elektrikermed bred erfarenhet av solsystem.